Történetünk

14 éve kezdtük el szervezni az Offline néven futó programsorozatunkat, amely lehetővé tette, hogy egy kicsit elszakadhassunk a virtuális, online világtól, cserébe minőségi kapcsolatok alakulhassanak ki, és mindez értékteremtő programok kíséretében. Néhány éve Szentendre város vezetősége és a Szentendrei Baptista Gyülekezethez kapcsolódó Kőhegy Közhasznú Alapítvány szervezőcsapatának elképzelései találkoztak, amiből az Offline Center megszülethetett.

Miért vagyunk?

2016 szeptemberében indítottuk el a város családbarát közösségi terét Offline Center néven, ami azt a célt és szükséget kívánja betölteni, hogy a Szentendrén és környékén élő fiatalok egy biztonságos helyen, otthonos környezetben tudjanak kikapcsolódni és közben személyes, "offline" kapcsolatot tudjanak kiépíteni egymással.

Helyszín

Az Offline közösségi tér Szentendre belvárosának határterületén a Kerényi parkban található. Az épület befogadóképessége maximálisan 100 személy kényelmes ott tartózkodását teszi lehetővé. A helyszín mozgásukban akadályoztatott személyek számára is megközelíthető és használható.

KAPCSOLAT

Szentendre legmenőbb közösségi tere és ifjúsági központja!

NYITVATARTÁS

H – Cs. | 15:00-20:00
Péntek | 15:00-24:00
Szombat | 15:00-20:00
Vasárnap | Zárva